Morning Mango

28 mai 2018

Kõik mango sõbrad! Meil on Teile juunikuuks värskendav mahedik – Morning Mango oma täies hiilguses!  See värskelt pressitud apelsinimahlaga mangosmuuti on meeletult mahlakas ja mega maitsev.

Mango kui üks kõige populaarsemaid troopilisi puuvilju on ära teeninud puuviljade kuninga nime kogu maailmas!

Isegi ainult üksainus mango täidab täiskasvanu päevase C-vitamiini- ja beetakarotiinivajaduse peaaegu kolmekordselt. Beetakarotiin on oksüdant, mis aitab võidelda vähiga. Peale selle sisaldavad mangod niisuguseid elutähtsaid mineraale, nagu raud, kaltsium, magneesium, fosfor, tsink ja kaalium. Mangod on kasulikud ka nahale ja juustele. Neist on abi juusteharvenemise, sügeleva peanaha, rabedate küünte ja mitmesuguste nahahädade korral. Seda kõike tänu suurtele A-vitamiini- ja beetakarotiinikogusele.

Apelsinimahl on tõeline vanakooli lemmik oma mõnusa maitse ja toiteväärtuse tõttu!

Nagu juba kaugelt paistab, on apelsinid täis C-vitamiini, mis on abiks sinu immuunsüsteemile ja hoiab niiviisi viiruseid ohutus kauguses. Sellel vitamiinil on ka tugevad antioksüdandi omadused, mis aitavad võidelda vabade radikaalidega ning aitavad nõnda ära hoida vähki ja südamehaigusi. Päevas piisab vaid ühest klaasist apelsinimahlast, et vajalik kogus antioksüdante kätte saada.