Toitumiseksperdi lemmikud: Strawberry Squeeze

08 aprill 2021

Toitumiseksperdi lemmikud: võrgutav kooslus, mis teeb hambad valgeks ja tuju heaks!

Smuuti pole lihtsalt jook, vaid tervis topsis. Palusime tunnustatud toitumisterapeut Külli Holstingul avaldada Boosti menüüst oma lemmikud valikud.

Toitumisterapeudi smuutide edetabeli esimese koha saab legendaarne STRAWBERRY SQUEEZE! Miks just see smuuti?

“Maasikat on peetud alati üheks võrgutavaks marjaks, kuigi legendi kohaselt kutsutaks neid hoopis armastusejumalanna Aphrodite pisarateks, kes oma armastatud leinas. Maasika toitainelisest koostist vaadates saame küll öelda, et see teeb meid rõõmsaks ja õnnelikuks. C-vitamiin teeb naha kauniks ja säravaks, ennetab kollageenikahjustustest tekkivaid kortse. Foolhape toetab vererakkude moodustumist, aga ennetab ka kurvameelsust ja isegi depresiooni. Magneesium hoiab närvid korras ja tuju hea. Jood reguleerib hormonaalset ainevahetust ning toetab kilpnääret. Rikkalikult antioksüdante sisaldav maasikas kaitseb meie südant ja närve, alandab “halba” kolesterooli ja ennetab isegi kognitiivsete võimete langust. Maasikast on leitud maleiinhappe nimelist ainet, mis valgendab hambaid. Smuutis kohtuvad maasikaga kreemine jogurt ja pehme banaan luues maitsemeeltega tõeliselt võrgutava koosluse,” kommenteerib Külli

Strawberry Squeeze on juba aegade algusest peale olnud üks meie kõike-kõige populaarsemaid jooke. Maasikas on olnud IN juba algusest peale!