Hommikusmuutid

01 veebruar 2019

Me ärkasime eriti vara, et tutuvustada Teile meie uut põnevat kategooriat… Hommikusmuutid!
Hommikusmuutid on spetsiaalselt välja töötatud hommikusöögiks, kuid sobivad väga hästi ka lõunasöögiks. Need maitsvad smuutid annavad energiat ja eduka stardi terveks päevaks. Ja see pole veel kõik! Et Su hommikusöök oleks tõeliselt toitev, siis iga Hommikusmuutiga anname enne kl 12.00 kaasa tasuta Nakd’i marjabatooni!

Hommikusöök on olulisim toidukord. Aga miks on hommikusöök vajalik? Parim hetk ennast päevaks käima tõmmata ja energiaga varustada on just hommikusöögi ajal. Energiat on hommikul vaja eelkõige seetõttu, et öö jooksul on organism ära kasutanud talletunud süsivesikute varud ja need vajavad hommikul täiendamist. Kui hommikusööki ei sööda, hakkab organism lagundama enda varusid, mistõttu ei ole ta nii efektiivne kui peaks nt kannatab õppimis-, töö- ja tähelepanuvõime.

Boostist saad kiirelt kaasa haarata ülimaitsva hommikusmuuti. Kas pole mitte mugav?

Meie hommikusmuutid:

Strawbrekkie – õunamahl, banaan, mustikad, maasikad, kaerahelbed, vadakuvalk, maasika jääjogurt & jää

Coffee Dream – piim, banaan, kohvi, kakao, vanilje jääjogurt, sorbett & jää

Brekkie To Go-Go – banaan, müsli, mesi, piim, vanilje jääjogurt & jää + energia buuster

Originaal 4.5 €, Keskmine 4.1 €

Klaaspudelid ja kõrred on illustratiivsed. Kofeiini ei soovitata rasedatele ega alla 15-aastastele lastele. Pead ostma Hommikusmuuti enne kl 12.00 ja mainima tasuta Nakdi marjabatooni, et pakkumist lunastada. Kampaania periood on 01.02.2019-28.02.2019