Värske välimus, mõnusad maitsed, sama tervislik – Boostis on uuenenud menüü!

30 november 2020

Head sõbrad, Boostil täitub novembris Eestis 13. aasta! Selle puhul otsustasime kinkida oma andunud austajatele veelgi värskema, mahlasema ja isuäratavama uue menüü!

  • Toome oma menüü uue välimusega maailma juurde värskust, värvi ja uusi elamusi
  •  Kujundasime oma menüü ümber selliselt, et ülesehitus oleks kõikidele Boosti sõpradele kergesti arusaadav
  • Muutsime kategooriate nimesid, et kliendil oleks mugav endale sobiv jook leida
  • Tõime menüüvalikusse UUED ja huvitavad joogid
  •  Lisasime menüüsse uusi buustereid ja lisandeid
  •  Üllatame ka huvitavate uute toorainetega
  • Oleme erilist rõhku pannud värsketele mahladele

Boosti menüü uuenenud kategooriad:

Troopilised – kategooria, kus on Boosti ülipopulaarsed troopilised joogid populaarseimad ja kõige lemmikumad smuutid, mis meeldivad meie klientidele nii maitse kui ka oma tuntuse poolest.

Marjased – kategooria, kus on esindatut kõik meie populaarsed marju sisaldavad joogid.

Vallatud – täiesti uus kategooria, kuhu alla kuuluvad tooted, mis on natuke rammusemad ja magusamad, kui meie ülejäänud joogid.

Rohelised & Vegan – inimestele, kes armastavad kergemat ja tervislikku alternatiivi, aitab antud kategooria teha kiire valiku.

Värsked mahlad – antud kategooria krooniks on „Sega ise oma mahl“ alamkategooria, kus klient saab soovi korral olla loov ja valida välja oma lemmik koostisosad, et teha üks maitsev mahl täpselt enda maitse järgi. Püsimenüüsse lisandus kolm uut maha, milleks on Perfect Pineapple, Veggie Garden ja Vita C Detox. Kokku on menüüs viis mahlakokteili.

Proteiin ja Energia – kategooria, mille joogid annavad kliendile lisaenergiat ja sobivad kõikidele, kes jälgivad tasakaalustatud toitumist.