Taaskasutatav roostevaba tops

04 november 2019

Rõõm on teatada, et toome turule Boosti logoga ülilahedad taaskasutatavad metallist topsid koos kõrrega. Tegemist on vastupidava, roostevabast metallist topsiga, mis on topeltseinaga, et hoida smuuti/jääjook/mahl mõnualt jahedana ilma, et käsi külmetaks. Nii tops kui kõrs on kergesti puhastatavad.

Alates tänasest on võimalus ainult Boosti VIBE liikmetel eeltellida endale Boosti taaskasutatav roostevaba tops soodushinnaga 19,90€ (tavahind 24,90€). Soodushinnaga tooteid on limiteeritud koguses. Eeltellimine lõpeb 18. novembril 2019 a.

Boosti baaridesse jõuavad esimesed topsid detsembri alguses.  

Ostes topsi, blenderdame Sulle Sinna esimese joogi TASUTA!

Kuidas tellida? Saada sooviavaldus, oma ees-ja perekonnanime, e-posti aadressi ning telefoninumbriga aadressile info@boostjuicebars.ee 

Eeltellimise tingimused

Müügitingimused kehtivad Boost Juice Bars kliendi ehk Ostja ja Megamahlad OÜ ehk Müüja vahel kauba ostmisel tekkivate õiguste ja kohustuste kohta. Tellimust vormistades ning maksmist sooritades kinnitab Ostja, et ta on tellimuse tingimustega tutvunud ja on nendega nõus.

Toode ja hinnad

Müügiesemeks on Boost Juice Bars logoga roostevaba terasest tops koos kõrrega. Topsil on topeltseinad. Topsi mahutavus on 610ml. Tops on pakendatud.

Tooteid on limiteeritud koguses.

Ühe ühiku hind on 19,90 EUR, mis kehtib kuni 18. novembrini või kuni limiteeritud koguses tooted on otsas.  Edaspidi on ühe ühiku hind 24,90 EUR.

Kõik esitatud hinnad on toodud eurodes ning sisaldavad 20% käibemaksu.

Soodushind 19.90 EUR kehtib ainult Boost Juice Bars püsikliendile ehk VIBE liikmele. Kuni 18. novembrini saab toodet osta ainult Boost Juice Bars püsiklient. VIBE liikme staatuse kohta loe lähemalt siit: www.boostjuicebars.ee/vibe/

Müüja jätab endale õiguse tingimusi ja toote hinda muuta ühepoolselt. Hinnakujunduse muudatused jõustuvad hetkest, mil teave esitatakse lehel www.boostjuicebars.ee

Kui tellimus on esitatud enne müügitingimuste või hindade muutmist, kohandatakse Ostja ja Müüja vahel tekkinud õigussuhetele tellimuse vormistamise ajal kehtinud tingimusi.

Toodet on võimalik eeltellida kuni 30. novembrini 2019 a. Pärast 30. novembrit 2019 a on eeltellimine läbi Interneti lõppenud ning edaspidi saab toodet osta ainult Boost Juice Bars müügipunktidest üle Eesti.

Tellimine

Tellimuse vormistamiseks tuleb Ostjal saata sooviavaldus koos ees-ja perekonnanime, e-posti aadressi ning telefoninumbriga aadressile info@boostjuicebars.ee

Ostja saab tellimuse eest tasuda pangaülekandega.

Ostja vormistatud tellimus on loetud pakkumuseks võlaõigusseaduse tähenduses. Müüja ei pea oma nõustumisest Ostjale eraldi teatama. Toodete müügileping loetakse sõlmituks (Lepingu jõustumine) arvates tellimuskinnituse järgi tasumisele kuuluva summa laekumisest Müüja arvelduskontole.

Kohaletoimetamine

Kättesaamine toimub Ostjale sobivas Boosti müügipunktis. Eeltellimuste kättesaamine toimub detsembri alguses, alates päevast mil tooted jõuavad Müüja valdusesse. Müüja võtab Ostjaga personaalselt ühendust e-posti või telefoni teel.

Kauba tagastamine

Ostjal on 14 päeva jooksul õigus kaupa vahetada või raha tagasi küsida.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada Müüjale avaldus koos arve koopiaga e-posti aadressile info@boostjuicebars.ee 14 päeva jooksul alates kauba kätte saamisest.

Ostjal on õigus tellimus tühistada ka enne makse sooritamist. Sellest tuleb teavitada kirjutades info@boostjuicebars.ee vastavasisulise avalduse.

Kauba tagastamine toimub Müüja kulul ning Müüja tagastab taganemisavalduse kättesaamisel Ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel, kõik Ostjalt arve alusel saadud tasud. Ostja tagastab kauba nii kiiresti kui võimalik, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul. Kui tellitud kaup ei vasta tellimusele, siis vahetuse- ja tagastuskulud kannab Müüja. Raha tagastatud kauba eest hüvitatakse Ostjale esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul.

Muud tingimused

Kumbki osapool ei vastuta teise osapoole ees ning tema käitumist ei loeta käesolevate tingimuste rikkumiseks oma mistahes kohustuse teostamisega viivitamise või selle mitteosutamise tõttu, kui nimetatud viivituse või mitteosutamise põhjus ei olnud nimetatud osapoole poolt kontrollitav (vääramatu jõud). Müüja teeb sellises olukorras kõik võimaliku, et lahendada küsimus Ostjale nii kiiresti kui võimalik.

Käesolevates tingimustes reguleerimata küsimustes juhinduvad Ostja ja Müüja Eesti Vabariigis kehtivast seadusandlusest ning pooltevahelisi suhteid reguleerivatest teistest aktidest. Käesolevate tingimuste täitmisest tulenevaid eriarvamusi ja vaidlusi lahendavad pooled eelkõige läbirääkimiste teel. Kui Lepingust tulenevaid vaidlusi ei õnnestu lahendada poolte läbirääkimistega, on nii Ostjal kui Müüja õigus pöörduda oma õiguste kaitseks Tarbijakaitseametisse või kohtusse.